Διαδικτυακή εξέτασηH διαδικτυακή εξέταση θα βασιστεί (ενδεχομένως αποκλειστικά) σε προφορική εξέταση η οποία θα γίνει κατ'ιδίαν, με ανοιχτές κάμερες. Όσοι επιθυμούν η τελική τους εξέταση να γίνει διαδικτυακά, πρέπει (ειδάλλως δεν θα τους επιτραπεί η συμμετοχή) να μου στείλουν μέχρι τις 5 Ιουνίου email από τον ιδρυματικό τους λογαριασμό το οποίο να γράφει στο Subject τα εξής (με τη σειρά που τα γράφω):

            "Ανάλυση ΙΙ-ΑΜ-Ονοματεπώνυμο-Διαδικτυακά"

Πχ Ανάλυση ΙΙ-1821-Θεόδωρος Κολοκοτρώνης-Διαδικτυακά.

Επίσης στο κύριο μέρος του email αντιγράψτε το εξής (μην κάνετε καμία αλλαγή):

"Σκοπεύω να συμμετάσχω στη διαδικτυακή εξέταση του μαθήματος Ανάλυση ΙΙ (τμήμα Α).

Δηλώνω ότι:

(α) Αποδέχομαι ότι η εξέταση θα γίνει με ανοιχτές κάμερες και ότι ενδέχεται να καταγραφεί από τον εξετάζοντα για να τον υποβοηθήσει στη βαθμολόγηση της εξέτασης. Κανένας άλλος δεν έχει δικαίωμα να την καταγράψει.

(β) Δεν θα χρησιμοποιήσω ακουστικά και οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή εκτός αυτής με την οποία διεξάγεται η διαδικτυακή εξέταση.

(γ) Καθόλη τη διάρκεια της εξέτασης, θα βρίσκομαι μόνος/η στο χώρο και δε θα δεχτώ καμία εξωτερική βοήθεια με κανέναν τρόπο.

(δ) Δεν θα επιχειρήσω καμία παρακώλυση ή διακοπή της επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Αν αυτό συμβεί χωρίς δικιά μου ευθύνη, αποδέχομαι ότι η εξέταση θα διακοπεί και θα επαναληφθεί αργότερα.

(ε) Αποδέχομαι ότι η εξέταση θα ακυρωθεί οριστικά αν δεν ακολουθήσω κάποια από τις παραπάνω οδηγίες."

Μετά την εγγραφής σας, θα λάβετε επιβεβαίωση με (αυτοματοποιημένο) email.

Μην ξεχάσετε να κάνετε την εγγραφή σας στα μαθήματα που θέλετε να εξεταστείτε και στην ιστοσελίδα του τμήματος (σε φόρμα που θα ανέβει την Παρασκευή 29/5).

Θα ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας του μαθήματος ή με προσωπικό email στον ιδρυματικό σας λογαριασμό για την μέρα και ώρα έναρξης της εξέτασης. Θα λάβετε οδηγίες και κωδικό για να συνδεθείτε στη συνάντηση μέσω Zoom. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την φοιτητική σας ταυτότητα, ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης με πρόσφατη φωτογραφία.