Αναρτήθηκε στην ομάδα ΑΩ της εφαρμογής Teams η τελική βαθμολογία του μαθήματος

MEM 279:  Εισαγωγή στην Ακουστική Ωκεανογραφία

 

         Αρχική Σελίδα

         Η 'Υλη του Μαθήματος

         Ημερολόγιο

         Σημειώσεις και Ασκήσεις

         Σχετικές Συνδέσεις

         Ανακοινώσεις

 

Στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το μάθημα Εισαγωγή στην Ακουστική Ωκεανογραφία που θα διδαχθεί κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διδάσκων είναι ο Μιχάλης Ταρουδάκης, Καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών

Τηλέφωνο 2810393880

E-mail : taroud@uoc.gr

http://www.math.uoc.gr/~taroud

Το μάθημα θα διδαχθεί κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021 εξ' αποστάσεως με διαλέξεις που θα μαγνητοσκοπούνται και θα ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του μαθήματος τις μέρες και ώρες που έχουν ανακοινωθεί στο ωρολόγιο πρόγραμμα, δηλαδή κάθε Τρίτη και Παρασκευή από 11:00-13:00. Όλο το υλικό του μαθήματος συμπεριλαμβανομένων των ασκήσεων και των slides των παρουσιάσεων θα ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα του μαθήματος και θα είναι σε συνεχή πρόσβαση από τους φοιτητές. Ορισμένες μέρες και ώρες που θα ανακοινώνονται έγκαιρα στους φοιτητές, θα υπάρχει δυνατότητα άμεσης σύγχρονης επικοινωνίας μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα επιλεχθεί και θα ανακοινωθεί  έγκαιρα. Oι φοιτητές μπορεί να επικοινωνούν "ζωντανά" αλλά μέσω διαδικτύου με τον διδάσκοντα στις ώρες γραφείου. Οι ώρες αυτές είναι κάθε Δευτέρα και Πέμπτη (εκτός αργιών) 13:00-14:00 και η επικοινωνία θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας Office365/Teams με βάση τις οδηγίες που μπορείτε να δείτε εδώ.

Για την τελική εξέταση του μαθήματος απαιτείται η παράδοση και εξέταση δύο εργαστηριακών ασκήσεων που θα δοθούν κατά την διάρκεια του εξαμήνου. Και οι δύο ασκήσεις είναι υποχρεωτικές. Για την λύση τους απαιτείται η χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (απλός προγραμματισμός σε οποιαδήποτε γλώσσα ή περιβάλλον). Η εξέταση θα γίνει ατομικά για κάθε φοιτητή μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας που επίσης θα ανακοινωθεί.

Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ ενημερωτικό φυλλάδιο για το μάθημα.