Αναρτήθηκε στην Ομάδα Teams η τελική βαθμολογία του μαθήματος μετά τις εξετάσεις Σεπτεμβρίου

MEM 279:  Εισαγωγή στην Ακουστική Ωκεανογραφία

 

         Αρχική Σελίδα

         Η 'Υλη του Μαθήματος

         Ημερολόγιο

         Σημειώσεις και Ασκήσεις

         Σχετικές Συνδέσεις

         Ανακοινώσεις

 

Στην ιστοσελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το μάθημα Εισαγωγή στην Ακουστική Ωκεανογραφία που θα διδαχθεί κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-2022 στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Διδάσκων είναι ο Μιχάλης Ταρουδάκης, Καθηγητής του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών

Τηλέφωνο 2810393880

E-mail : taroud@uoc.gr

http://www.math.uoc.gr/~taroud

Το Υπουργείο επιβάλει τη διδασκαλία του μαθήματος με φυσική παρουσία υπό προϋποθέσεις. Συνιστώ άμεσο εμβολιασμό όλων όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα νόσησης. Η επίδειξη των απαιτούμενων από την ΚΥΑ δικαιολογητικών παρακολούθησης του μαθήματος με φυσική παρουσία είναι υποχρεωτική.

Προς το παρόν η διδασκαλία του μαθήματος θα γίνεται στην αίθουσα Ε204, στις ώρες 13:15 - 14:45 χωρίς διάλειμμα. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική.

Για την τελική εξέταση του μαθήματος απαιτείται η παράδοση και εξέταση δύο εργαστηριακών ασκήσεων που θα δοθούν κατά την διάρκεια του εξαμήνου. Και οι δύο ασκήσεις είναι υποχρεωτικές. Για την λύση τους απαιτείται η χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (απλός προγραμματισμός σε οποιαδήποτε γλώσσα ή περιβάλλον). Η εξέταση θα γίνει ατομικά για κάθε φοιτητή, με τρόπο που θα ανακοινωθεί μετά την έναρξη των μαθημάτων.

Μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ ενημερωτικό φυλλάδιο για το μάθημα.

Ώρες γραφείου : Δευτέρα και Τετάρτη 11:00-12:00 μέσω της εφαρμογής Teams.