Νέα & Ανακοινώσεις

 

Ακαδημαϊκό έτος 2021-22 →

Ιδρυματικά μαθήματα Πανεπιστημίου Κρήτης Ακ.Έτους 2022-23

Το Τμήμα Σπουδών και η Δομή Διασύνδεσης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο πλαίσιο της πράξης με τίτλο «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας & των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Πανεπιστήμιο Κρήτης», το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου δυναμικού Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020 έχουν εντάξει τον σχεδιασμό ιδρυματικών μαθημάτων επιλογής, που αφορούν στην επιχειρηματικότητα. Τα μαθήματα θα λειτουργήσουν ως «φυτώριο» ιδεών και θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη πρωτότυπων σχεδίων που θα μπορούν στη συνέχεια να παρουσιαστούν και να διεκδικήσουν μια διάκριση στο πλαίσιο του επιχειρηματικού διαγωνισμού του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Τα ιδρυματικά μαθήματα οι τίτλοι των οποίων αναφέρονται παρακάτω, θα διεξαχθούν στο Χειμερινό και στο Εαρινό εξάμηνο 2022-23 και θα είναι ανοικτά προς τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες όλων των Τμημάτων & Σχολών του Πανεπιστημίου Κρήτης από το πρώτο έτος φοίτησης:

Παρουσίαση μεταπτυχιακής εργασίας Μιχαήλ Λιανέρη

Την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 16:00, στην αίθουσα B201, θα γίνει η παρουσίαση της μεταπτυχιακής εργασίας του κ. Λιανέρη με θέμα «Skyrmionic textures and applications».
Επιβλέπων: Σταύρος Κομηνέας.

Την παρουσίαση μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω Zoom στον σύνδεσμο https://zoom.us/j/98356714681.

Παρουσίαση μεταπτυχιακής εργασίας Δέσποινας Μπούρου

Την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 10:00, στην αίθουσα σεμιναρίων του τμήματος Α303, θα γίνει η παρουσίαση της μεταπτυχιακής εργασίας της κας Δέσποινας Μπούρου με θέμα «Η πολυπλοκότητα των σταθερών γάμων».
Επιβλέπων: Μιχάλης Κολουντζάκης.

Εθελοντές φοιτητές για διδασκαλία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ηρακλείου

Για τις ανάγκες λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ηρακλείου, ζητούνται εθελοντές φοιτητές των Τμημάτων της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης για διδασκαλία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στα εξής μαθήματα: Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Βιολογία και Πληροφορική. Οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στον κ. Βαγγέλη Κουτουμάνο, συντονιστή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, στο e-mail kf.heraklion@gmail.com.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων της Βιβλιοθήκης για τους πρωτοετείς φοιτητές

Δείτε το πρόγραμμα σεμιναρίων της βιβλιοθήκης για την ενημέρωση των πρωτοετών φοιτητών για τη χρήση της βιβλιοθήκης και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της.

ΜΕΜ323 Πρακτική Άσκηση στη Διδασκαλία των Μαθηματικών

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο μάθημα και πληρούν τις προϋποθέσεις, παρακαλώ να στείλουν email στην κα Ειρήνη Βλαχάκη (vlachaki@admin.uoc.gr) με θέμα: ΜΕΜ323 Χειμ22-23, έως και 28/9/2022.

Η Πρακτική Άσκηση στη Διδασκαλία των Μαθηματικών μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ μετά την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων Α1, Α2, Β3, Β4 και Γ5 του Προγραμματος ΠΔΕ καθώς και όλων των υποχρεωτικών μαθημάτων του Προγράμματος Σπουδών (http://math.uoc.gr/ark/courses-ppde.pdf). Αναλυτικές πληροφορίες για τα διαδικαστικά της πρακτικής στη διδασκαλία θα βρείτε στη σελίδα https://polyhedron.math.uoc.gr/2223/moodle/course/view.php?id=9.

Η επικοινωνία των φοιτητών που εγγράφονται στο μάθημα με τον υπεύθυνο του μαθήματος (Γ. Συλλιγάρδο) είναι επιθυμητό να γίνεται όχι με email αλλά αποκλειστικά μέσω προσωπικού μηνύματος στο moodle ή με ανάρτηση στο forum του μαθήματος στο Moodle.

Υπάρχει η δυνατότητα υπό κάποιες προϋποθέσεις να πραγματοποιηθεί η διδασκαλία σε σχολεία Γυμνασίου-Λυκείου και άλλων πόλεων εκτός του Ηρακλείου αλλά θα πρέπει να είναι γνωστό στον υπεύθυνο του μαθήματος (Γ. Συλλιγάρδο) εγκαίρως γιατί θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες (π.χ. επικοινωνία του υπεύθυνου, με τα σχολεία).

Παρουσίαση μεταπτυχιακής εργασίας Νίκης Σπιθάκη

Την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00, στην αίθουσα σεμιναρίων του τμήματος Α303, θα γίνει η παρουσίαση της μεταπτυχιακής εργασίας της κας Νίκης Σπιθάκη με θέμα «Μηδενικά ανάγωγων χαρακτήρων πεπερασμένων ομάδων».
Επιβλέπουσα: Μαρία Λουκάκη.

Προσφερόμενα μαθήματα άλλων τμημάτων, Χειμερινό εξάμηνο 2022-23

Δείτε τα προσφερόμενα μαθήματα από άλλα τμήματα για το Χειμερινό Εξάμηνο 2022-2023. Παρατηρήσεις:

Αναβολή έναρξης μαθημάτων

Η διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων θα ξεκινήσει από τις 5/10/2022:

Επικουρικό Διδακτικό Έργο, Χειμερινό Εξάμηνο 2022-23

Παρακαλούνται οι μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν να απασχοληθούν ως βοηθοί στα Εργαστήρια Ασκήσεων μαθημάτων, να συμπληρώσουν την αίτηση και να την αποστείλουν στην κ. Ε. Τζανάκη, etzanaki@uoc.gr, το αργότερο μέχρι μέχρι την Τετάρτη 28/9/2022 και ώρα 14:00.

Παρουσίαση μεταπτυχιακής εργασίας Θεοδώρας Αποστολάκη

Την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, θα γίνει η παρουσίαση της μεταπτυχιακής εργασίας της κας Θεοδώρας Αποστολάκη με θέμα «Stochastic differential equations with noise in the sense of Walsh».
Επιβλέπουσα: Γεωργία Καραλή.

Την παρουσίαση μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω Zoom στον σύνδεσμο https://zoom.us/j/98356714681.

Εκδήλωση υποδοχής νεοεισαχθέντων φοιτητών

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, 10:30-13:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την υποδοχή των νεοεισαχθέντων φοιτητών του Τμήματος Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο αμφιθέατρο "Ν. Πετρίδη". Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης.

Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας ΤΜΕΜ-Απόφοιτοι

Παρακαλούνται όσοι απόφοιτοι του ΤΜΕΜ επιιθυμούν να συνεχίσουν με μαθήματα (δήλωση ΧΕΙΜ22-23) για την απόκτηση του ΠΠΔΕ να συμπληρώσουν την αίτηση (μορφή doc ή μορφή pdf) και τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων (μορφή doc ή μορφή pdf) και να τα αποστείλλουν στο email της Γραμματείας, vlachaki@admin.uoc.gr, έως και 28/09/22 με θέμα: ΠΠΔΕ-Απόφοιτος. Όσοι έχουν κάνει ήδη αίτηση σε προηγούμενο εξάμηνο δε χρειάζεται να αιτηθούν ξανά.

ΜΕΜ323 Πρακτική Άσκηση στη Διδασκαλία των Μαθηματικών

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο μάθημα και πληρούν τις προϋποθέσεις, παρακαλώ να στείλουν email στην κα Ειρήνη Βλαχάκη (vlachaki@admin.uoc.gr) με θέμα: ΜΕΜ323 Χειμ22-23, έως και 28/9/2022.

Η Πρακτική Άσκηση στη Διδασκαλία των Μαθηματικών μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ μετά την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων Α1, Α2, Β3, Β4 και Γ5 του Προγραμματος ΠΔΕ καθώς και όλων των υποχρεωτικών μαθημάτων του Προγράμματος Σπουδών (http://math.uoc.gr/ark/courses-ppde.pdf). Αναλυτικές πληροφορίες για τα διαδικαστικά της πρακτικής στη διδασκαλία θα βρείτε στη σελίδα https://polyhedron.math.uoc.gr/2223/moodle/course/view.php?id=10.

Η επικοινωνία των φοιτητών που εγγράφονται στο μάθημα με τον υπεύθυνο του μαθήματος (Γ. Συλλιγάρδο) είναι επιθυμητό να γίνεται όχι με email αλλά αποκλειστικά μέσω προσωπικού μηνύματος στο moodle ή με ανάρτηση στο forum του μαθήματος στο Moodle.

Υπάρχει η δυνατότητα υπό κάποιες προϋποθέσεις να πραγματοποιηθεί η διδασκαλία σε σχολεία Γυμνασίου-Λυκείου και άλλων πόλεων εκτός του Ηρακλείου αλλά θα πρέπει να είναι γνωστό στον υπεύθυνο του μαθήματος (Γ. Συλλιγάρδο) εγκαίρως διότι αφενός χρειάζεται έγγραφη άδεια από το υπουργείο (που μπορεί να πάρει λίγο χρόνο) και αφετέρου θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες (π.χ. επικοινωνία του υπεύθυνου, με τα σχολεία).

Παράταση ημερομηνίας Ολοκλήρωσης Εγγραφής Πρωτοετών Φοιτητών 2022-2023 στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών

Οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών συνεχίζονται έως και 30 Σεπτεμρβίου 2022. Δείτε σχετική ανακοίνωση στις 14/9/2022 για τη διαδικασία εγγραφής.

Εκδηλώσεις της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Πανεπιστημίου Κρήτης Περίοδος Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2022

Δείτε τις εκδηλωσεις της Επιτροπής Ισότητας Φύλων του Πανεπιστημίου Κρήτης Περίοδος Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος 2022.

Δείτε την ανακοίνωση της συνάντησης εργασίας Εκπαίδευση και άσκηση στη σύνταξη ερευνητικών προτάσεων και στη δημιουργία δικτύου συνεργασιών (networking).

Έναρξη διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για σίτιση ή/και στέγαση από τους νεοεισερχόμενους φοιτητές όλων των κύκλων σπουδών, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στον ιστότοπο της Φοιτητικής Μέριμνας www.merimna.uoc.gr, στο πεδίο ΑΙΤΗΣΕΙΣ - ΑΙΤΗΣΗ ΣΙΤΙΣΗΣ/ΣΤΕΓΑΣΗΣ. Δικαιολογητικά που αποστέλλονται με όποιο άλλο τρόπο δεν αποτελούν αίτηση και δεν γίνονται δεκτά. Οι αιτήσεις σίτισης ή/και στέγασης υποβάλλονται σε αποκλειστική προθεσμία από την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στις 23:59.

Δείτε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.

Πρόγραμμα μαθημάτων, Χειμερινό Εξάμηνο 2022-23 (ενημέρωση)

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών για το Χειμερινό Εξάμηνο 2022-2023, όπως και τις αναθέσεις διδασκαλίας http://euler.math.uoc.gr/math/geturl.php?page=schedule-fall-2022-23. Οποιαδήποτε αλλαγή θα φαίνεται στον σύνδεσμο αυτόν χωρίς κάποια περαιτέρω ανακοίνωση.

Δείτε επίσης τις αίθουσες διδασκαλίας/εργαστήρια, https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vrzKUse7UxGgqhHKyLaxSXQFhtWuuc4nCmCeSYS8aEU/edit?usp=sharing, όπως και σε ποιο πίνακα ανήκουν τα μαθήματα για κάθε κατεύθυνση. Στα υποχρεωτικά μαθήματα που διδάσκονται σε δύο τμήματα αυτά χωρίζονται αλφαβητικά, Τμήμα Α: Α – Μ, Τμήμα Β: Ν – Ω. Σημαντικό να ανατρέχετε στις αντίστοιχες ιστοσελίδες των μαθημάτων για περισσότερες πληροφορίες (http://www.math.uoc.gr/el/ugrad.html).

Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ξεκινούν στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ολοκλήρωση Εγγραφής Πρωτοετών Φοιτητών 2022-2023 στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών (ενημέρωση)

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, από σήμερα 14/9/2022 έως και 30/9/2022, κάντε τα παρακάτω βήματα:

 1. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο http://math.uoc.gr/reg22
 2. Συνδεθείτε με τον Κωδικό Υποψηφίου που είχατε κατά τις πανελλήνιες εξετάσεις
 3. Στη φόρμα που θα εμφανιστεί, ελέγξτε ότι το ονοματεπώνυμο σας είναι σωστό και συμπληρώστε το email σας, όπως το έχετε δηλώσει κατά την ηλεκτρονική σας εγγραφή στην πλατφόρμα του Υπουργείου
 4. Ανεβάστε στις ανάλογες θέσεις τα 5 υποχρεωτικά αρχεία σε μορφή pdf (όριο 4MB/αρχείο):
  1. Ηλεκτρονική εγγραφή (από την πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ)
  2. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
  3. Βεβαίωση Απόδοσης ΑΜΚΑ. Οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο που να αναγράφεται ο ΑΜΚΑ του φοιτητή (τον ΑΜΚΑ μπορείτε να τον εκτυπώσετε και από το Πληροφοριακό Σύστημα https://www.amka.gr/AMKAGR/)
  4. Συμπληρωμένη Υπεύθυνη Δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής
  5. Συμπληρωμένη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
 5. Πατήστε submit εφόσον είστε σίγουροι ότι έχετε ολοκληρώσει σωστά την αποστολή των δικαιολογητικών

Θα σας έρθει email επιβεβαίωσης αποστολής των αρχείων. Η γραμματεία θα ελέγξει τα αρχεία που έχετε στείλει και

Πρόγραμμα μαθημάτων, Χειμερινό Εξάμηνο 2022-23

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε το προσωρινό (γίνονται ακόμα αλλαγές) ωρολόγιο πρόγραμμα των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων του Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών για το Χειμερινό Εξάμηνο 2022-2023, όπως και τις αναθέσεις διδασκαλίας.

http://euler.math.uoc.gr/math/geturl.php?page=schedule-fall-2022-23

Οποιαδήποτε αλλαγή θα φαίνεται στον σύνδεσμο αυτόν χωρίς κάποια περαιτέρω ανακοίνωση. Οι αίθουσες διδασκαλίας/εργαστήρια θα προστεθούν αργότερα. Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου ξεκινούν στις 26 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης, το ακαδημαϊκό ημερολόγιο της ΣΘΕΤΕ, http://www.math.uoc.gr/ark/s8ete-cal-2022-2023_signed.pdf, σύμφωνα με την απόφαση του Πρυτανικου Συμβουλίου (323/7-6-2022).

Εγγραφές των εισαγομένων στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., για το ακαδημαϊκό έτος 2022- 2023 (ορθή επανάληψη)

Σύμφωνα με τη με αριθμ. πρωτ. Φ.153/104945/Α5/30-08-2022 (ΑΔΑ: Ψ31946ΜΤΛΗ-ΒΜΔ) Υπουργική Απόφαση «Κύρωση πινάκων εισαγομένων στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023», ορίζεται προθεσμία εγγραφής των εν λόγω υποψηφίων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022. Οι επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας Αλλοδαπών-Αλλογενών και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. οφείλουν να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή, εναλλακτικά, με ταχυδρομική αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών των επιτυχόντων με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID-19, για έλεγχο στις Γραμματείες των Σχολών και Τμημάτων επιτυχίας, αίτηση συνοδευμένη από τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να εγκριθεί και να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους. Επισημαίνεται ότι για τους εν λόγω υποψηφίους δεν εφαρμόζεται η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής.

Δείτε την εγκύκλιο όπου αναφέρει τα δικαιολογητικά και την αίτηση εγγραφής.

Παρουσίαση μεταπτυχιακής εργασίας Ιωάννη Κούσεκ

Την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:00, στην αίθουσα Α303, θα γίνει η παρουσίαση της μεταπτυχιακής εργασίας του κ. Ιωάννη Κούσεκ με θέμα «Khintchine type multiple recurrence results».
Επιβλέπων: Νικόλαος Φραντζικινάκης.

Αποτελέσματα προγράμματος υποτροφιών Κληροδοτήματος «Μαρίας Μιχαήλ Μανασσάκη», ακαδημαϊκό έτος 2020-21

Διαβάστε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του προγράμματος υποτροφιών «Μαρίας Μιχαήλ Μανασσάκη» για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

Εγγραφές των εισαγομένων στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., για το ακαδημαϊκό έτος 2022- 2023

Σύμφωνα με τη με αριθμ. πρωτ. Φ.153/104945/Α5/30-08-2022 (ΑΔΑ: Ψ31946ΜΤΛΗ-ΒΜΔ) Υπουργική Απόφαση «Κύρωση πινάκων εισαγομένων στα Τμήματα/Εισαγωγικές Κατευθύνσεις και στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ειδικής κατηγορίας των Αλλοδαπών-Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε., για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023», ορίζεται προθεσμία εγγραφής των εν λόγω υποψηφίων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022. Οι επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας Αλλοδαπών-Αλλογενών και Αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. οφείλουν να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή, εναλλακτικά, με ταχυδρομική αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών των επιτυχόντων με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής, λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του COVID-19, για έλεγχο στις Γραμματείες των Σχολών και Τμημάτων επιτυχίας, αίτηση συνοδευμένη από τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να εγκριθεί και να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους. Επισημαίνεται ότι για τους εν λόγω υποψηφίους δεν εφαρμόζεται η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής.

Δείτε την εγκύκλιο όπου αναφέρει τα δικαιολογητικά και την αίτηση εγγραφής.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων επιδοτούμενης αστικής μετακίνησης του ακαδ. έτους 2022-2023

Στην ιστοσελίδα της Φοιτητικής Μέριμνας έχει αναρτηθεί ανακοίνωση για την έναρξη υποβολής αιτήσεων επιδοτούμενης αστικής μετακίνησης του ακαδ. έτους 2022-2023. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από 2/9/2022 έως 12/9/2022 . Η ανακοίνωση είναι στον σύνδεσμο https://www.merimna.uoc.gr/index.php/el/anakoinwseis/753-f-m-anakoinosi-enarksi-ypovolis-aitiseon-gia-epidotoumen-astiki-metakinisi-2022-2023.

Οδηγίες και απαραίτητα δικαιολογητικά στον σύνδεσμο https://www.merimna.uoc.gr/images/odigies_gia_symplirosi_aitisis_metakinisis_2022-23_2-9-2022.pdf.

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2022 από 1-9/9/2022

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Πέμπτη 1 έως και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, οι επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 και της ειδικής κατηγορίας Σοβαρών Παθήσεων 2022 καλούνται να εισαχθούν στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2022 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής στα Τμήματα επιτυχίας τους. Η εγγραφή των επιτυχόντων πραγματοποιείται στο ανωτέρω διάστημα υποχρεωτικά ηλεκτρονικά.

Οι επιτυχόντες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικές Εγγραφές 2022 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr.

Παρουσίαση μεταπτυχιακής εργασίας Ευάγγελου Πετρίδη

Την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14:00, θα γίνει η παρουσίαση της μεταπτυχιακής εργασίας του κ. Ευάγγελου Πετρίδη με θέμα «Δυναμική κυματοπακέτων και δεσμών Airy».
Επιβλέπων: Γεώργιος Μακράκης.

Την παρουσίαση μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω Zoom στον σύνδεσμο https://zoom.us/j/98237619019.

 

Ακαδημαϊκό έτος 2021-22 →